Nieuws

Onze crowdfunding-actie is gestart! Wij streven naar een bedrag van 4000 euro om al onze leden van fietshelmen te kunnen voorzien!

Op zondagmiddag 20 mei organiseren we een frietjesverkoop op Carrick na afloop van de allerlaatste vergadering van dit jaar ten voordele van ons 100-jarig bestaan in 2019.

Na enkele jaren afwezigheid komt het sjorweekend er weer aan.

WANNEER

Grote takken:
Sjorweekend gaat door van vrijdag 14 tot zaterdag 15 april.

Zondag 3 april 2016 geen activiteit voor alle takken !

Iedereen kan gaan supporteren tijdens de Ronde van Vlaanderen.

Volgende week zaterdag 9 april, groot stadsspel ! Mail met info zal snel volgen.

Zondag 20 maart 2016

Is er geen activiteit voor alle takken ! jullie mogen allemaal uitslapen !

2015 - 2016: Ridderke Vredeseilanden

Het mag dan al 25 jaar geleden zijn dat scouts Ronse het laatste Ouderweekend georganiseerd heeft, dat stopt ons niet om hier dit werkingsjaar nieuw leven in te blazen...

Wafelbakridderke 2015 - 2016

Het inforidderke staat online. Zij die geen papieren versie ontvangen hebben, of zij die het ridderke liever in kleur bekijken kunnen dit hier.

Ook dit jaar starten we ons nieuw werkingsjaar met de overgang tijdens het derde weekend van september. Meer informatie vind je terug in 't Ridderke, ons 3-maandelijks tijdschrift dat nu meegegeven wordt tijdens de huisbezoeken.