Nieuws

Op 7 oktober vinden in de voormiddag drie verschillende activiteiten plaats voor ouders, oud-scouts,... Iedereen is welkom! Vanaf 11u30 kan iedereen op Carrick genieten van stoofvlees á volonté!

Inschrijven voor ons Gilwell-weekend op 12, 13 en 14 oktober kan via: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyxVivtRcIDPbEYdcc6

In oktober gaan we op zoek naar onze scoutsroots tijdens een weekend naar London! Alle ouders, oud-scouts en leiders zijn welkom. Meer informatie voor de inschrijvingen volgt binnenkort!

Onze crowdfunding-actie is gestart! Wij streven naar een bedrag van 4000 euro om al onze leden van fietshelmen te kunnen voorzien!

Op zondagmiddag 20 mei organiseren we een frietjesverkoop op Carrick na afloop van de allerlaatste vergadering van dit jaar ten voordele van ons 100-jarig bestaan in 2019.

Na enkele jaren afwezigheid komt het sjorweekend er weer aan.

WANNEER

Grote takken:
Sjorweekend gaat door van vrijdag 14 tot zaterdag 15 april.

Zondag 3 april 2016 geen activiteit voor alle takken !

Iedereen kan gaan supporteren tijdens de Ronde van Vlaanderen.

Volgende week zaterdag 9 april, groot stadsspel ! Mail met info zal snel volgen.

Zondag 20 maart 2016

Is er geen activiteit voor alle takken ! jullie mogen allemaal uitslapen !

2015 - 2016: Ridderke Vredeseilanden

Het mag dan al 25 jaar geleden zijn dat scouts Ronse het laatste Ouderweekend georganiseerd heeft, dat stopt ons niet om hier dit werkingsjaar nieuw leven in te blazen...